Om Stockholmsfoto

20 år med Stockholm i fokus

Tusentals unika Stockholmsbilder

För tjugo år sedan grundade fotografen Ola Ericson Bildbyrå Stockholmsfoto. Med kunder som SVT, Natur & Kultur, Bonniers, BBC, National Geographic, Kungliga hovstaterna, Swedish house mafia m fl har bildbyrån skapat sig ett renommé som en källa för Stockholmsbilder av högsta klass. Panoramabilder, flygfoton, kända vyer, arkitektur, natur och kultur. Stockholmsfotos bilder har synts på många håll i såväl redaktionella som kommersiella sammanhang genom åren.

 

Bok med bilder från Stockholm - Stockholm in pictures

Alla bilder hos Stockholmsfoto är unika, de finns inte att köpa någon annanstans. Bokförlag och marknadsavdelningar använder våra bilder till böcker, tidskrifter, annonser, reklam- och informationsbroschyrer, kundtidningar, kalendrar, vykort, presentartiklar m.m. Vi arbetar även mycket med reklam- och annonsbyråer. 

 

På senare tid har det även blivit allt vanligare att privatpersoner vill ha en vacker Stockholmsbild hemma på väggen. Vi hjälper gärna till med alla slags bildanvändningar.

 

Galleri med bilder från Stockholm   

Fräscha, nytagna bilder

Stockholmsfoto ger dig alltid fräscha, nyfotograferade bilder och antalet bilder i bildbanken ökar kontinuerligt.
   

Användarvänligt bildarkiv

Med vårt internetbaserade bildarkiv kan vi erbjuda bildanvändare att söka, hämta och köpa bilder för publicering i olika sammanhang. Tiden från bildsökning till färdig produktion kan göras mycket kort. 

 


Bilder från Stockholm     

Snabb och personlig service på kontoret

Vår ambition är att du ska hitta de bilder du söker hos oss. Förutom alla bilder som du hittar via vår nättjänst, så har vi snabb och personlig service på kontoret. Bildredaktören hjälper dig gärna att kostnadsfritt ta fram ett unikt urval bilder från vårt stora off-line arkiv — bilder med hög kvalitet, som ännu inte har publicerats.
   

Kontakt

Tel: 073-720 38 85
info@stockholmsfoto.se